GALERIE FOTO – Elevii din Filipeştii de Pădure, cei mai buni „prieteni ai pompierilor” din Prahova

Redactia -

GALERIE FOTO – Elevii din Filipeştii de Pădure, cei mai buni „prieteni ai pompierilor” din Prahova

Performanţă lăudabilă a elevilor din Filipeştii de Pădure care au făcut parte din echipajul ce a participat la concursul denumit „Prietenii pompierilor”. Echipa din Filipeştii de Pădure a câştigat etapa judeţeană a acestui concurs şi va reprezenta judeţul Prahova la etapa regională a competiţiei.
Concursul a avut loc în data de 3 iunie, la Liceul „Lazăr Edeleanu” din Ploieşti. Acesta a fost dedicat elevilor claselor V-VIII iar faptul că la concurs au participat echipaje din tot judeţul demonstrează faptul că elevii filipeşteni au fost foarte buni, clasându-se pe primul loc.
Echipajul a fost format din elevii: Ciobanu Iliana, Ilioiu Beatrice, Hangiu Daniel, Toader Marius, Filip Andrei, Bucur Eduard, Pană Octavian, Bunescu Ionuţ, Herescu Melisa, Modrisan Alin.
Aceştia au parcurs următoarele probe: proba teoretică, pistă de îndemânare cu obstacole, ştafetă 400 de metri cu obstacole. Concursul a fost organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Elevii au fost pregătiţi şi susţinuţi de către profesorul coordonator Mariana Văduva şi de Adina Filip – şef S.V.S.U. (Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă) Filipeştii de Pădure.
La începutul lunii iulie, copiii din Filipeştii de Pădure vor reprezenta Prahova la etapa regională a concursului „Prietenii pompierilor”.
Copiii au fost susţinuţi de următorii sponsori: S.C.Toys & Games, S.C.Demal, Alka şi Tymbark.

{AG}Prietenii Pompierilor{/AG}