Elevii din Găgeni (comuna Păuleşti), acţiuni extraşcolare pro cultură şi contra violenţă

Daniel Dimache -

Elevii din Găgeni (comuna Păuleşti), acţiuni extraşcolare pro cultură şi contra violenţă

Începutul lunii octombrie a marcat acţiuni extraşcolare interesante şi importante la Şcoala „Vlad Muşatescu”, din satul Găgeni, comuna Păuleşti.
Astfel, în ziua de 2 octombrie, elevii claselor a VIII-a împreună cu cadrele didactice ale școlii au participat la Proiectul ,,Prevenirea violenței în școli”. La această activitate au fost prezenți jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,, Matei Basarab ” Ploiești. Aceștia le-au vorbit elevilor şcolii din Păuleşti despre: Prevenirea violenței; Deplasarea de acasă la școală și de la școală acasă; Violența psihică.

În 3 octombrie, elevii clasei a V-a de la Şcoala „Vlad Muşatescu” Găgeni au prezentat cadrelor didactice, colegilor de la clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a proiectul ,,STOP ! Violența verbală”.

În aceeaşi zi, elevii claselor a III-a şi a IV-a, împreună cu prof. înv. primar Lupu Simona și înv. Salaoru Ovidiu au vizitat Biblioteca Școlii Gimnaziale ,,Toma T. Socolescu”, din satul Păuleşti. Aici, doamna prof. Popescu Alina le-a prezentat biblioteca, apoi elevii au împrumutat cărți.

Foto: Facebook Şcoala Vlad Muşatescu Găgeni