Epson sau Brother? Ce imprimantă alegi?

Daniel Dimache -

Epson sau Brother? Ce imprimantă alegi?

Imprimanta este prezentă în orice locuință şi în orice birou. Este acel echipament care împreună cu laptopul sau sistemul desktop ajută la realizarea sarcinilor de la muncă sau a celor didactice.

Este utilizată deopotrivă de angajați, antreprenori, elevi, studenți şi cadre didactice. Pentru că este o componentă atât de importantă ne-am propus să ne oprim puțin atenția asupra ei, așa că în rândurile următoare vom discuta despre două dintre cele mai populare mărci – Epson şi Brother.

Epson  – imprimante inkjet versatile

Epson este un cunoscut producător japonez de echipamente electronice. Imprimantele cu tehnologie inkjet lansate pe piaţă s-au remarcat datorită versatilităţii şi a fiabilității ridicate. Echipamentele ce poartă amprenta acestui brand se disting prin performanțe ridicate şi uşurinţă de utilizare. Sunt gândite să optimizeze randamentul de lucru, deci satisfac cu necesarul de lucru pentru volum mediu şi mare de imprimare. De asemenea sunt suficient de compacte aşa că integrarea lor nu pune problema celor ce aleg să le achiziționeze.

Designul imprimantelor Epson cu tehnologie inkjet este prietenos iar panoul de comandă intuitiv. Panourile de comandă sunt plasate genial aşa că pot fi utilizate deopotrivă de cei cu experiență, dar și de persoanele cu competenţe digitale mai puţin avansate. Cei ce aleg echipamentele companiei pot optimiza costurile de imprimare datorită numeroaselor tipuri de cartuşe disponibile pe piaţă. Se pot cumpăra cartuşe imprimantă Epson originale, extrem de eficiente, dar şi variante compatibile, care asigură calitate de print deosebită cu costuri reduse. 

Brother – dispozitive puternice

Compania Brother este un alt producător de echipamente de înaltă calitate, ce vine cu soluții variate focusate către optimizarea timpului de lucru şi a costurilor. Inginerii niponi propun imprimante intuitive, cu funcții numeroase ce cresc randamentul de lucru. Dispozitivele pot fi integrate în afacerile cu necesar mediu şi ridicat de material imprimat asigurând flux continuu de lucru. Dacă vorbim de consumabile, lucrurile sunt destul de clare. Imprimantele cu tehnologie laser jet funcționează perfect atât cu tonere originale, cât şi cu variante compatibile. Spre exemplu un toner Brother TN-2421 asigură flux de lucru pentru aproximativ 3000 de pagini, calitatea de imprimare fiind ireproșabilă. 

Acestea sunt doar două soluţii fiabile care contribuie la optimizarea timpului de lucru şi a costurilor de producţie printurilor. Echipamentele celor două companii sunt dotate cu tehnologie nouă ce asigură înainte de toatecalitate.

Sursa de imagine:
Igor Kardasov / Shutterstock.com