„Eroii în Pijama” îi cheamă pe toți copiii la distracție în Ploiești Shopping City

Daniel Dimache - Life, Știri

„Eroii în Pijama” îi cheamă pe toți copiii la distracție în Ploiești Shopping City

Cei mai năstrușnici super-eroi ajung, din 1 septembrie, la Ploiești Shopping City. Pisoi, Bufniță și Șopi, adică „Eroii în Pijama” așteaptă cu nerăbdare să-i cunoască pe cei mai mici vizitatori ai mall-ului și le promit o aventură de neuitat.

Connor, Amaya și Greg nu sunt doar niște copii obișnuiți de 6 ani. O dată cu lăsarea nopții ei se transformă în super-eroii ce „salvează ziua”. Curajoșii din gașca PJ Masks („Eroii în Pijama”) luptă, astfel, să rezolve tot felul de mistere, trecând prin numeroase aventuri pline de acțiune.

Pentru prima dată în Ploiești, fanii celor trei super-eroi vor putea să descopere sediul Eroilor în Pijama, să se distreze în cadrul mai multor provocări sportive și, la final, să îi cunoască pe simpaticii puști. Dedicat copiilor cu vârste între 4 și 9 ani, evenimentul constă într-un tur prin patru zone diferite, ce durează aproximativ 40 de minute și include un grup de maximum 20 de copii.

Astfel, prima zonă, „Este timpul să devii Erou” îi pregătește pe micuții temerari să intre în lumea Eroilor în Pijama. Cu ajutorul unei tablete, fiecare copil își va putea alege masca personajului preferat și va vedea cum arată ca un adevărat super-erou.

Urmează zona Parkour, ce le va dezvolta aptitudinile sportive. După ce le vor fi explicate regulile, copiii se vor distra pe parcursul celor 6 activități-surpriză: cățărare, coborâre pe frânghii, sărituri prin cercuri, obstacole pe perete, trecere prin tunel și, la final, o piscină cu mingi.

Un super-erou nu este, însă, doar curajos și puternic, ci și inteligent, astfel că în a treia zonă, Atelier, micuții vor avea parte de activități de desen, asamblarea unor puzzle-uri și activități creative. În final, în cea de-a patra zonă, tehnologia modernă din Photobooth îi va duce pe copii chiar în lumea „Eroilor în Pijama”, prin includerea lor în desenul animat, alături de cei trei super-eroi.

Toți piticii care vor încheia aventura Eroii în Pijama îi vor întâlni, la final, pe mascotele Pisoi, Bufniță și Șopi, pe o scenă unde își vor putea face poze împreună. De asemenea, cu toții vor primi diplome de super-eroi, alături de poza cu eroii lor preferați.

Expoziția „Eroi în Pijama” va fi deschisă de pe 1 până pe 18 septembrie, iar participarea este gratuită. Părinții trebuie doar să îi programeze pe cei mici, prin înscrierea la Biroul de Informații din cadrul Ploiești Shopping City. Programul este de luni-vineri, între orele 14:00 – 19:00, iar în weekend între orele 11:00 – 19:00.

Mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și de pe pagina de Facebook.