Escroc prin metoda accidentul prins de poliție, cu focuri de armă pe străzile Ploieștiului

Daniel Dimache -

Escroc prin metoda accidentul prins de poliție, cu focuri de armă pe străzile Ploieștiului

La data de 26 august, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o persoană despre faptul că, la poarta sa, se află o persoană necunoscută care îi solicită 12.400 de euro, sub pretextul că fiica sa ar fi suferit un grav accident rutier, fiind internată la o unitate medicală din București.

În baza sesizării, patrula de siguranță s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, surprinzând un bărbat, care, la vederea echipajului de poliție a fugit de la fața locului.

Cei doi polițiști au pornit în urmărirea bărbatului, somându-l să se oprească, însă, întrucât acesta și-a continuat deplasarea, polițiștii au efectuat fiecare câte un foc de armă, în plan vertical, ulterior, la aproximativ 200 de metri distanță, bărbatul fiind prins și imobilizat.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Medgidia, județul Constanța.

La acest moment, tânărul se află în custodia poliției, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)