Eveniment de suflet în comunitatea din Bărcăneşti

Daniel Dimache -

Eveniment de suflet în comunitatea din Bărcăneşti

Joi, 18 aprilie, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, comunitatea din localitatea Bărcăneşti a organizat un eveniment caritabil pentru o fetiţă de 14 ani, grav bolnavă, Ionela Gradinaru. La Bărcăneşti, întotdeauna, astfel de evenimente nu sunt făcute doar pentru frumuseţe sau că vin Sărbătorile, ci cu un scop frumos şi înălţător, precum şi de această dată. 

Evenimentul a fost organizat de doamnana învăţător Roxana Tarcău de la Şcoala Generală Româneşti şi susţinută de Primaria Bărcăneşti, prin oferirea locaţiei şi susţinerea programului artistic de către artistul Constantin Ghinea Dumitrache, împreună cu formaţia Rapsozii Prahovei.

Primarul comunei, Valeriu Lupu, a avut un rol esenţial în pregătirea evenimentului dedicat ajutării fetiţei Ionela Grădinaru, eficient dar modest în a-şi aroga merite, ca întotdeauna. Edilul a comentat pe pagina de facebook Primaria Barcanesti: „Mulţumesc doamnei Roxana Tarcău, doamnei Veronica Dănilă, doamnei Fabioara Ionescu (n.n. administrator public al CJ Prahova), domnului Constantin Ghinea Dumitrache, elevilor clasei a lll-a de la Şcoala Generală Româneşti si părinţilor acestora şi nu în ultimul rând salariaţilor primăriei, care au dat dovadă incă o dată de solidaritate. Vă mulţumesc, OAMENI CU SUFLET MARI!”

Învăţătoarea Roxana Cristina Tarcau a comentat, la rându-i: „VĂ mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentru noi! Mulțumim pentru că ne susţineţi și întotdeauna ne sunteți alături pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și angajaților Primăriei Bărcaneşti.”