Evenimentele artistice de la sfârşit de săptămână din Ploieşti

Daniel Dimache -

Evenimentele artistice de la sfârşit de săptămână din Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești continuă seria de evenimente artistice, care se vor desfășura, în fiecare seară, până în data de 21 decembrie 2018, pe scena care a fost special amenajată în fața Palatului Culturii Ploiești.

 Astăzi,  ploieșteni sunt așteptați de la ora 17.30, să vizioneze un recital plin de spiritualitate și bucurie, susținut de copiii Școlii “Nicolae Bălcescu” din Ploiești. De la ora 18.00, Ansamblul folcloric “Prahova Junior” cu Grupul vocal “Prahova” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești vor prezenta un moment de viu grai al folclorului românesc.

Seara de  sâmbătă, 15 decembrie 2018 va aduce în dar un spectacol de colinde, susținut de solistul Eduard Stoica, care, prin vocea sa de înger, a impresionat spectatorii și juriile de specialitate, câștigând numeroase premii naționale.

Duminică, 16 decembrie 2018, trupa Hit Music Talent va urca pe scenă, începând cu ora 17.30, aducând în fața spectatorilor un recital plin de talent, muzică bună și voioșie.  De la cu ora 18.00, elevii Școlii Populare de Arte secția Canto, Muzică Ușoară și Clasică, îndrumați de prof. Cristian Boldorea, ne vor încânta sufletele cu frumoase colinde de Crăciun aducând, astfel, spiritul sublim al sărbătorilor mai aproape.

Vă așteptăm, așadar, să fiți prezenți în număr cât mai mare la aceste evenimente speciale, încărcate de frumos și trăire pe care Primăria Municipiului Ploiești vi le oferă, ca în fiecare an,  în semn de prețuire.