Ex-petroliști au combătut la minifotbal, în competiția KO. Dar… cireașa de pe tort a luat-o un fost jucător de la UTA!

Dragos Trestioreanu -

Ex-petroliști au combătut la minifotbal, în competiția KO. Dar… cireașa de pe tort a luat-o un fost jucător de la UTA!

În urmă cu o săptămâna, așa cum am anunțat la momentul potrivit, în derbiul Grupei B din cadrul fazei județene a Cupei României la Minifotbal, deținătoarea trofeului, MFC Ploiești, a întâlnit-o pe Metalul Plopeni. A fost o confruntare contând pentru prima etapă a Cupei LMF Prahova 2019.

Pe o vreme ploioasă, trupa antrenată de Gabriel Georgescu și Eugen Rudaru a intrat pe terenul 1 de la baza sportivă Kiru Sport hotărâtă să se impună, iar asta pentru a ajunge la doar un singur duel distanță de calificarea în semifinalele întrecerilor, chiar dacă a avut destule absențe în efectiv. După un start bun, cu dominare a jocului, dar și ocazii clare irosite de Dănuț Iancu, Cristian Stan, Alexandru Crăciun sau Gabriel Năstase, doi dintre ei foști componenți ai Petrolului în Liga A Prahova, așa cum se întâmplă nu o singură dată la fotbal, indiferent de dimensiunile terenului și suprafața de joc, cei care înscriu sunt… adversarii!

În minutul 17, Metalul Plopeni a deschis scorul, la a doua oportunitate de a marca. Narcis Țânțaru a reușit să-l învingă pe Mihai Vanghele, goal-keeper în sportul rege, jucat pe teren mare, la CS Mănești 2013 Coada Izvorului. Trimis în joc cu 30 de secunde mai devreme, fostul echipier al „Bătrânei Doamne”, Alin Marcu, a egalat rezultatul și avea să devină… omul meciului, ulterior!

Intrați la cabine cu scorul de 1-1, „galben-negrii” s-au arătat dezamăgiți din cauza ratării multelor ocazii avute, însă, în urma unor sfaturi bune primite în pauză și a excelentei motivări de-atunci, a urmat o repriză secund perfectă. În minutul 22, Iancu a îndeplinit formalitatea, la o fază bună de atac, după o pasă a lui Marcu, pentru 2-1, iar opt minute mai târziu, același fotbalist fost la UTA Arad a bifat „dubla”, ducând scorul la 3-1, lui revenindu-i și „sarcina”, în minutul 39, să fixeze rezultatul final, 4-1, unul care, potrivit principalului Gabi Georgescu, dă mari speranțe la accederea, pentru al doilea an la rând, în semifinalele fazei locale a Cupei României.

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro