Exclus din Consiliul Local Ploieşti, Costel Horghidan acuză „cooperativa PSD-PDL”

Redactia -

Exclus din Consiliul Local Ploieşti, Costel Horghidan acuză „cooperativa PSD-PDL”

Exclus din PDL şi proaspăt dat afară şi din Consiliul Local Ploieşti, Costel Horghidan a trimis, pe adresa redacţiei, un comunicat de presă în care acuză manevrele puse la cale de „cooperativa PSD-PDL” care l-a exclus din legislativul local. Iată ce afirmă fostul consilier municipal ploieştean:


Comunicat de presa

 

Ploiesteni, fiti vigilenti!

“Cooperativa” PSD-PDL lucreaza impotriva voastra!

In calitatea avuta de membru in Consiliul Local Municipal Ploiesti, am fost de acord cu ajustarea tarifului practicat de Apa Nova, conform prevederilor contractuale si legale, motivul principal fiind acela ca sumele incasate urmau sa fie folosite pentru extinderea retelei de apa si canalizare in cartierul Mitica Apostol. Proiectul respectiv de hotarare nu a fost adoptat, dar pentru acest sprijin oferit ploiestenilor din respectiva zona (si nu PSD-ului!), fostii mei colegi din PDL m-au exclus din partid!

Acum, cu sprijinul consilierilor PSD, acordat pedelistilor, am fost exclus si din consiliul local!

Ma intreb: Respectivii consilieri pesedisti, care au votat excluderea mea, nu mai sunt de acord cu extinderea retelelor din Mitica Apostol sau prin propunerile mele (scaderea pretului gigacaloriei) deranjez interesele noii “aliante” PSD-PDL?

Asa se face ca, datorita ipocriziei si jocurilor politice ale “cooperativei” PSD-PDL, am fost sanctionat pentru sustinerea reala acordata ploiestenilor!

 

Cu stima si respect,

Costel Horghidan

“Cand ma privesc ma ingrozesc, cand ma compar ma linistesc!”

Ploiesti, 31 martie 2014