Explozie la o staţie GPL din Crevedia, Dâmboviţa. UPDATE: Zeci de răniţi, transportaţi la spitalele din Bucureşti

Redactia -

Explozie la o staţie GPL din Crevedia, Dâmboviţa. UPDATE: Zeci de răniţi, transportaţi la spitalele din Bucureşti

Update 2: Situaţia victimelor este următoarea: La Spitalul Bagdasar – 11 pacienţi (3 intubati), la Spitalul Universitar – 4 pacienţi, la Spitalul de Arşi – 4 pacienţi (1 intubat), iar la Spitalul Floreasca 27 pacienţi (4 intubaţi), informează Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Update: După prima explozie, în timpul intervenţiei pompierilor, s-a produs o a doua explozie.

Mai multe persoane au fost rănite iar o alta a decedat urmare a unei explozii care a avut loc sâmbătă seara la o staţie GPL aflată pe DN1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

„Explozia care a avut loc astăzi la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a produs rănirea mai multor persoane. Au intervenit echipaje ale Serviciilor de Ambulanță București Ilfov și Dâmbovița și SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar și Bagdasar Arseni. Din informațiile pe care le avem până în prezent, s-au înregistrat 7 răniți (4 dintre aceștia sunt intubați) și un deces. Cifrele sunt provizorii și le vom actualiza pe măsură ce apar noi informații”, transmite Ministerul Sănătăţii.