Expoziţie de maşini şi demonstraţii auto, în weekend, la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Expoziţie de maşini şi demonstraţii auto, în weekend, la Ploieşti Shopping City

În perioada 24-25 mai, Ploieşti Shopping City le-a pregătit vizitatorilor un weekend plin de distracție, mișcare și shopping. Primul centru comercial din judeţul Prahova îşi aşteaptă clienţii cu un Campionat Național de Îndemânare Auto, expoziții de maşini, dar și cu demonstrații spectaculoase de drift-uri si burn out pregătite de Asociaţia Club Sportiv No Speed Limit România.

Campionatul Naţional de Îndemânare Auto, la a doua ediţie

Sâmbătă, la ora 14:00, clienţii Ploiești Shopping City vor putea asista la antrenamentele piloţilor amatori şi profesionişti participanţi la cursă, iar duminică, începând cu ora 11:45, toţi cei prezenţi vor putea să se bucure de un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 sau 360 grade, atât cu fața cât și cu spatele, totul contra cronometru.

Campionatul Național de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini, în care primează îndemânarea piloţilor și, în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Expoziţii şi demonstraţii auto în Ploieşti Shopping City

În perioada 22-25 mai, clienţii care trec pragul centrului comercial vor putea admira o expoziţie auto de maşini rulate aparţinând unor branduri cunoscute, dar şi o paradă de maşini de epocă, motociclete şi maşini tunate.

În plus, sâmbătă, Asociaţia Club Sportiv No Speed Limit România organizează demonstraţii de drift-uri şi burn out, oferind amatorilor de senzaţii tari posibilitatea de a lua parte la Taxi Drift.

Evenimentele din acest weekend încheie cu succes luna mai, declarată de Ploieşti Shopping City – luna sporturilor. Fie că a fost vorba despre târguri, expoziţii sau spectacole dedicate mişcării, clienţii Ploieşti Shopping City au făcut performanţă la distracţie.