Faţada Winmarkt Omnia – refăcută. Cum va arăta la finalizarea lucrărilor

Redactia -

Faţada Winmarkt Omnia – refăcută. Cum va arăta la finalizarea lucrărilor

Winmarkt va continua procesul de modernizare a centrului comercial Winmarkt din Ploiești și de îmbunătățire a mixului de retaileri și pe parcursul anului 2015. În acest context, pentru perioada următoare, au fost programate o serie de lucrări care vor viza în principal reînnoirea exteriorului centrului comercial. Valoarea totală a investițiilor pe care Winmarkt urmează să le realizeze în Ploieşti este de peste 1 milion de euro.

“Odată cu finalizarea acestor lucrări, se va definitiva procesul de sinergie a celor două centre comerciale alăturate, care vor funcționa ca unul singur, sub denumirea de Winmarkt Ploiești. Toate aceste investiții, alături de continuarea eforturilor de îmbunătățire a ofertei comerciale, vor consolida poziția noastră ca principala destinație din centrul orașului Ploiești pentru cumpărături și petrecere a timpului liber”, declară Carlo Barban, CEO Winmarkt.

 

Lucrările se vor realiza pe etape, începând cu luna decembrie 2014, urmând a se finaliza în primăvara anului 2015. Principalele îmbunătățiri aduse au la bază conceptul de armonizare vizuală a celor două clădiri alăturate (Omnia și Grand Center) și înglobarea lor într-un proiect comercial unitar. Astfel, fațada clădirii Omnia va fi complet refăcută, urmând a fi placată cu un material ceramic și iluminată prin benzi continue orizontale. De asemenea, între cele două clădiri se va amenaja o zonă de leisure, ca punct de atracție pentru zona centrală a orașului Ploiești.

 

La finalul anului trecut a fost inaugurată cea de-a doua pasarelă care face legătura între cele 2 clădiri, construită în scopul fluidizării traficului în interiorul centrului comercial.

 

Winmarkt Ploiești este localizat la km. 0 al orașului, pe Bulevardul Republicii, având o suprafață închiriabilă de 17.800 mp, cu peste 100 de magazine, printre care Carrefour market, dm drogerie markt, Adidas, Benvenuti, Domo, Flanco, KFC, Kenvelo, Steilmann, Jolidon, Kendra, Swarovski, Cellini.