Facturile RCS&RDS vor putea fi plătite şi cu cardul

Redactia -

Facturile RCS&RDS vor putea fi plătite şi cu cardul

RCS & RDS a finalizat instalarea sistemelor de plata cu cardul in punctele sale de prezenta din Capitala. Compania a introdus acest sistem de plata a facturilor, pentru a oferi clientilor….
RCS & RDS a finalizat instalarea sistemelor de plata cu cardul in punctele sale de prezenta din Capitala. Compania a introdus acest sistem de plata a facturilor, pentru a oferi clientilor in punctele sale de prezenta, inca o modalitate de plata, simpla, rapida si fara comisioane. Sunt acceptate la plata toate tipurile de carduri in lei. RCS & RDS are in vedere implementarea POS-urilor si in restul punctelor sale de prezenta din intreaga tara.In prezent, clientii RCS & RDS pot efectua plata facturilor:
Cash sau cu cardul – in punctele de prezenta RCS & RDS, la ghiseele bancilor partenere si prin sisteme de APT (Automatic Payment Terminal) sau multifunctionale de numerar.
Online – cu cardul, fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro, fie in contul de client creat pe site de catre abonat; prin sistemele de internet banking ale bancilor partenere.
Prin ATM-urile si bancomatele bancilor partenere.
Prin virament bancar.
Compania are parteneriate cu 12 banci si cu Posta Romana si ofera clientilor factura si in format electronic.