Familiile ale căror case au fost afectate de alunecările de teren vor petrece Paştele în containere

Redactia -

Familiile ale căror case au fost afectate de alunecările de teren vor petrece Paştele în containere

Ca urmare a hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova din data de 31 martie a.c. și a aprobării de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, în județul Prahova au fost repartizate 9 containere modulare pentru locuințe provizorii pentru familiile ale căror case au fost afectate de alunecările de teren generate de fenomenele meteorologice din luna martie.
Astăzi, 4.04.2018, aceste containere vor fi distribuite beneficiarilor după cum urmează: 4 la Scorțeni, 3 la Boldești Scăeni, 1 la Gornet și 1 la Predeal Sărari. Toate aceste familii vor primi și ajutoare de urgență de la bugetul de stat pentru ca fiecare să întâmpine Paștele așa cum se cuvine.
La ora 12.30, doamna prefect Mădălina Lupea și domnul Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova vor întâmpina pe DN1 la Românești transportul de containere modulare, după care le vor însoți pe cele care vor ajunge la Scorțeni.
Predarea acestor locuințe provizorii la Scorțeni se va face în prezența secretarului de stat din Ministerul Afacerilor interne, domnul comisar șef de poliție Mihai-Dan Chirică și a președintelui Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, domnul Dorin Sandu Voicu.