Fanii găzarilor fac valuri. Clubul temporizează

Redactia -

Fanii găzarilor fac valuri. Clubul temporizează

Luni seară, la ora 21.59, pe siteul www.doarpetrolul.ro, unul dintre suporterii cunoscuţi drept apropiaţi ai managerului general Vivi Răchită, este vorba despre Adrian Popescu, a făcut un comentariu care i-a lăsat mască pe simpatizanţii „galben-albaştrilor”. Iată ce scrie Popescu: „Deci, băieţei şi voi fetiţe, care iubiţi Petrolul la fel de mult ca şi mine, am o veste mai mult decât proastă pentru noi toţi. Aşa dupa cum bine nu ştiţi, onor domnul primar refuză să clarifice situaţia juridică, iar ca ultimă noutate nu mai vrea să susţină echipa. Aveţi grijă însă cum vorbim la adresa domniei sale, că ne trânteşte nişte morţi şi nişte răniţi de nu ne vedem, cam cum face pe la stadion când se aduce vorba de anumite probleme. Cu alte cuvinte, datoria către ANAF se cifreaza la opt sute de mii (n.r. – euro), din care foştii (actualii) acţionari sunt de acord să platească doar o sută de mii. După ce va veni decizia finală, în termen de 15 zile, clubul este obligat să plătească această sumă, în caz contrar DESFIINŢAREA. Se pare că domnul primar nu va mai candida la alegeri, anul viitor, şi din cauza asta se rupe in figuri. Ţin să-l anunţ, însă, că nu ştiu cât de bine s-ar simţi partidul dumnealui să afle încă de acum rezultatul alegerilor, în cazul în care ne lasă baltă. Ar fi trebuit să ne spună că se dă la o parte de la combinaţia cu clubul, încă de anul trecut, sau de acum doi ani, nu acum.”

La doar o oră şi 40 de minute, pe acelaşi site al suporterilor, www.doarpetrolul.ro, a apărut şi un prim răspuns din partea clubului, ţinând cont că autorul lui, Octav Preda, este asistentul de marketing al managerului general Vivi Răchită. Preda încearcă să domolească spiritele, după cum se poate observa în rândurile următoare: „Interesant! Din păcate, eu, unul, refuz să cred că echipa asta (n.r. – SC FC Petrolul) se va desfiinţa aşa brusc, peste noapte! Oricum, primarul îşi va face cunoscută poziţia suporterilor. Cine ştie, cunoaşte! Cât despre falimentul Petrolului, mai vedem! Oricum, este bine să vezi că există o reacţie promptă din partea suporterilor indiferent de situaţie. Deocamdată, eu ştiu că echipa, pardon, PROIECTUL va merge mai departe. E vreo surpriză asta? Nu cred. Cred ca o surpriză era să nu meargă. Deci, să nu ne pierdem cu firea mai repede decât e cazul, că e greu să moară Petrolul aşa cu una cu doua. Asta nu înseamnă că problema juridică nu e o chestiune delicată şi importantă, dar de aici până la moartea Petrolului mai este…”

Interesante părerile oarecum convergente ale celor doi apropiaţi, repet, ai lui Răchită, mai ales că toţi aceia care ştiu să citească printre rânduri cunosc că aceste semnale de alarme nu sunt trase deloc întâmplător, având şi un scop imediat, dar şi o bătaie mai lungă. Ceea ce vom vedea în zilele următoare. Oricum, se anunţă un nou subiect gras pe  tema „SC FC Petrolul”, dacă o fi real debitul faţă de ANAF anunţat de Adrian Popescu, un fan care nu prea s-a înşelat în cele scrise, până în prezent, pe siteul suporterilor „lupilor”. De urmărit…