FC Petrolul dă drumul din timp la vânzarea abonamentelor pentru retur. De marți se deschid casele de bilete!

Dragos Trestioreanu -

FC Petrolul dă drumul din timp la vânzarea abonamentelor pentru retur. De marți se deschid casele de bilete!

Deși până la primul meci oficial de pe teren propriu, din returul campionatului Seriei a III-a din al treilea eșalon fotbalistic național, ce va fi programat pe 9 sau 10 martie 2018, mai este timp destul, conducerea liderului, FC Petrolul Ploiești, a decis să dea drumul la vânzarea de abonamente încă de marți, 30 ianuarie. Astfel, se vor pune la dizpoziția amatorilor de a urmări, de pe locuri fixe, partidele echipei favorite două tipuri de abonamente: individual sau în pachet de două, pentru cea din urmă variantă oferindu-se un discount semnificativ la achiziționarea celui de-al doilea.

Odată cu anunțul postat pe www.fcpetrolul.ro în ceea ce privește scoaterea la vânzare a abonamentelor, s-a specificat și prețul acestora, în funcție de zona din arena Ilie Oană în care se dorește a fi achiziționate: Peluze – 35 lei/abonament sau 50 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna a II-a – 55 lei/abonament sau 80 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna I – 85 lei /abonament sau 120 lei/pachet 2 abonamente; Tribuna 0 – 110 lei/abonament sau 160 lei/pachet 2 abonamente. S-a precizat că al doilea abonament din pachetul special  de 2 va fi vândut în aceeași zonă a stadionului, ca și primul.

S-a făcut public și programul caselor de bilete, din spatele peluzei I, acolo unde se vor pune în vânzare abonamentele individuale sau în pachet de două: de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.30. Chiar dacă, așa cum scriam mai sus, până la primul joc de acasă din retur, cel cu Sporting Roșiorii de Vede, mai este destul timp, nu ar fi deloc bine să fie lăsată achiziționarea unui abonament sau a două pe… ultima sută de metri, știută fiind aglomerația din ultimele zile de dinaintea primul meci de pe teren propriu. Astfel încât, vor fi mai câștigați cei care se vor grăbi, putând încerca de mâine, 30 ianuarie, chiar, cumpărarea unuia sau a două abonamente!

Foto: www.fcpetrolul.ro