FC Petrolul, înaintea unei alte „revoluții” de lot? I s-ar fi propus întreruperea contractelor aflate în derulare unei… întregi echipe?

Dragos Trestioreanu -

FC Petrolul, înaintea unei alte „revoluții” de lot? I s-ar fi propus întreruperea contractelor aflate în derulare unei… întregi echipe?

Dacă, mai cu picătura, mai și mai mult, de alte echipe din campionatul Ligii a II-a s-a mai aflat câte ceva, în schimb, sediul clubului găzarilor, de la arena Ilie Oană, a părut mai bine „păzit” și decât… Pentagonul! În afara informației, poate că așteptată sau logică, în același timp, a renunțării antrenorului principal Flavius Stoican la banca tehnică a formației „lupilor”, nimic oficial nu a mai fost comunicat dinspre conducerea ploieștenilor, de-atunci și până în prezent! Chiar și acum, cu numai trei zile înaintea reluării pregătirilor, respectiv cu o săptămână mai devreme de plecarea Petrolului în primul cantonament din Turcia, cel de la Belek, suporterii „lupilor” nu au aflat cine va pleca și cine va veni la echipa lor favorită. Numai zvonuri, și atât! Ca niciodată, ce să mai vorbim! Un adevărat buncăr globul de sticlă de la „Ilie Oană”!

Totuși, cum săptămâna de lucru a oficialilor trupei „galben-albastre” va începe luni, ci nu a debutat din… acest week-end, se aude că s-ar fi lăsat pe datele de 6, 7, 8 ianuarie 2020, dar nu numai, evident, rezolvarea propunerilor, zice-se deja înaintate, de întrerupere a contractelor aflate în derulare. Se vorbește chiar de nu mai puțin de 11 fotbaliști! Deci, nici mai mult, nici mai puțin decât o echipă întreagă propusă să… „dispară”! Dacă unele nume se cam știu deja, dar nu sunt și confirmate oficial, deocamdată, iar altele încă nu, vor exista, se speculează, și despărțiri la care fanii nu cred că s-ar fi așteptat deloc. Cert este că, dacă toți cei vizați ar accepta rezilierea angajamentelor avute cu FC Petrolul, pe loc ar rămâne, ca număr de seniori, mai puțini decât ar pleca! Implicit, și numărul celor care ar trebui să vină va fi unul ridicat. E greu de crezut însă, dat fiind faptul că iarna are loc, potrivit italienilor, mercato di riparazione, pe românește „a se putea repara ce nu a mers din vară încoace”, că propunerile de reziliere vor fi acceptate de toți cei 11 jucători vizați.Mai ales că, la mijloc se spune că ar fi vorba despre salarii frumoase, evident confidențiale. Una peste alta, cum-necum, din nou mare „revoluție” de lot la Petrolul? Din nou probleme de omogenizare care să fie rezolvate de către un antrenor principal, Costel Enache, instalat nu demult! Ar fi, începând din iarna lui 2017, cea de-a șaptea  „revoluție” de acest gen, în istoria condensată de trei ani și jumătate a renăscutului Petrolul! Nu-s cam multe pentru un management executiv zice-se profesionist?

Foto: www.fcpetrolul.ro