FC Petrolul își va prezenta joi, 13 iunie 2019, noul președinte executiv ales. „Vacanța informațională oficială” a luat sfârșit!

Dragos Trestioreanu -

FC Petrolul își va prezenta joi, 13 iunie 2019, noul președinte executiv ales. „Vacanța informațională oficială” a luat sfârșit!

În sfârșit, după aproape două săptămâni scurse de la finalul ediției 2018-2019 a campionatului Ligii a II-a de fotbal, terminat de echipa FC Petrolul Ploiești pe locul al IV-lea, adică prima de sub linia celor două promovate direct, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, respectiv a calificatei la barajul de promovare în cel dintâi eșalon, Universitatea Cluj, s-a sfârșit și „vacanța informațională oficială” cu privire la clubul găzarilor! E adevărat, săptămâna trecută, a mai fost un comunicat oficial al partenerului finanțator, Veolia România, însă nu s-au făcut referiri concrete, în acest document, în privința viitorului imediat al echipei de suflet a ploieștenilor și prahovenilor, dar nu numai. Astăzi, 11 iunie, s-a trecut la o comunicare mai apropiată de ceea ce și-au dorit, în tot acest timp, suporterii culorilor galben-albastre.

Astfel, joi, 13 iunie, de la ora 13.00, în sala de la etajul 1 al arenei Ilie Oană, în prezența CEO Veolia România, Mădălin-Jorj Mihailovici, se va desfășura o conferință de presă, pe parcursul căreia (vezi facsimil) va fi prezentat noul președinte executiv al ACS Petrolul 52 Ploiești și, implicit, al FC Petrolul Ploiești, care îl va înlocui pe demisionarul Cristian Vlad. Este posibil ca viitorul șef al Executivului clubului „lupilor” să fie ales miercuri, 12 iunie, în cadrul ședinței Adunării Generală a Asociaților, despre care s-a auzit că ar fi fost devansată cu cinci zile, față de data anunțată inițial, 17 iunie. Asta probabil și pentru că trebuia să existe grabă în stabilirea tuturor detaliilor cu privire la Petrolul, alte viitoare adversare anunțând deja achizițiile făcute, datele reluării pregătirilor sau numele noilor antrenori. Rămâne să vedem ce surprize ne-au mai fost pregătite la conferința de presă de joi, 13 iunie, o zi dorită a fi cu… noroc, ci nu altfel!