FC Voluntari – FC Petrolul. O partidă pentru un final fără emoții

Redactia -

FC Voluntari – FC Petrolul. O partidă pentru un final fără emoții

Într-un moment în care faza play-out din Superliga intră în cea de-a doua sa jumătate, petroliștii abordează meciul de mâine, de la Voluntari, cu gândul la un rezultat favorabil, care să risipească, în mare măsură, emoțiile rămase pe acest final de campionat. Partida va începe la ora 20.30 și se va disputa pe arena „Anghel Iordănescu”.

„Lupii” au 27 de puncte în clasament, patru mai multe față de adversarii din acest joc, iar orice plus înseamnă un mare pas în față în lupta pentru evitarea ultimelor patru poziții din clasament. „Va fi o partidă dificilă. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători valoroși, cu un antrenor cu mare experiență, o formație care, de etape bune, nu a pierdut. Noi, în schimb, venim după un eșec acasă, o înfrângere care încă ne doare, dar suntem pregătiți să facem un meci bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Voluntari”, a punctat Florin Pîrvu, tehnicianul „galben-albaștrilor” mizând pe elevii săi, se arată într-un articol publicat pe fcpetrolul.ro.

Partida dintre FC Voluntari și FC Petrolul Ploiești se va disputa pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, începând cu ora 20.30.