FCSB va reveni pe arena din Ghencea după o pauză de 8 ani!

Daniel Dimache -

FCSB va reveni pe arena din Ghencea după o pauză de 8 ani!

După o pauză de opt ani, FCSB se pregătește să revină pe Stadionul Ghencea. Finanțatorul echipei, Gigi Becali, a declarat cu încredere că FCSB va juca meciul cu Nordsjaelland pe celebrul teren, în ciuda tensiunilor cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA Steaua). „Nu au cum să ne mai țină, e deja prea mult abuzul! Am făcut cerere și pentru meciul cu danezii și vom juca acolo!”, a afirmat Becali într-un interviu cu OrangeSport.

Controversa s-a întețit după ce FCSB a fost împiedicată să joace meciul cu Dinamo pe stadionul Ghencea. Directorul FCSB, Valeriu Argăseală, a criticat dur conducerea CSA Steaua, acuzându-i de comportament necorespunzător în privința contractului de închiriere. „E o minciună, bilet la ordin era. Prin absurd, dacă nu aveam bilet la ordin, înceta contractul”, a explicat Argăseală.

În ciuda acestor tensiuni, Gabi Balint, un fost atacant important al Stelei și o figură cunoscută în fotbalul românesc, a anunțat că FCSB va reveni în Ghencea. Balint a susținut că închirierea stadionului de către Becali pentru partida cu CFR Cluj este deja aranjată.

Deși partida cu Dinamo nu a putut avea loc pe Ghencea din cauza negocierilor dificile, Becali a fost ferm în a transmite că nu va renunța la dorința de a aduce echipa înapoi pe stadionul istoric. Duelul cu CFR Cluj, programat pentru 6 august 2023, se va juca, conform spuselor lui Balint, în Ghencea. „Ei (n.r.- cei de la CSA) au vrut să închirieze, au agreat niște clauze. Acum, îl vor închiria la meciul cu CFR, că deja se știe”, a declarat Balint la Digi Sport.

FCSB este favorită la câștigarea meciului împotriva marii rivale din Ardeal. Roș-albaștrii au o cotă de 2.45 pentru a se impune, în timp cei de la CFR Cluj au o cotă de 3.25 pentru a obține o victorie în deplasare, informează Casino7.

Grupul de suporteri „Steaua Liberă” a avut un mesaj pentru comentatorul sportiv Emil Grădinescu, cerându-i să fie girant pentru FCSB în contractul de închiriere a stadionului. Grădinescu a acceptat, dar a cerut ca contractul să conțină propoziția: „FCSB e Steaua!”. În ciuda tuturor provocărilor, se pare că îndelungata pauză a FCSB de la Ghencea se apropie de sfârșit.