Ferma animalelor – nou spectacol la Teatrul Imaginario Ploieşti

Redactia -

Ferma animalelor – nou spectacol la Teatrul Imaginario Ploieşti

Duminică, 30 iunie, de la ora 11.00, cunoscuta poveste scrisă de George Orwell, „Ferma animalelor”, va prinde viață în sala Teatrului de Animație Imaginario (Bd. Independenței, nr.14). Regia și adaptarea textului acestui nou spectacol sunt semnate de Sabina Vlaiculescu Arsenie, scenografia de Vlad Alexandru Tănase, iar muzica îi aparține compozitorului Alexandru Berehoi.
Pe scenă îi veți putea urmări pe actorii Paul Niculae, Lizica Sterea, Lucian Orbean , Lăcrămioara Bradoschi, Cătălin Rădulescu, Costel Dobrescu, Diana Uță, Ana Maria Orbean, Albert Stoica, Mihaela Moș.

Într-o fermă unde animalele sunt nemulțumite de felul în care stăpânul uman se comportă cu ele, acestea hotărăsc să se revolte, având drept plan constituirea unei societăți bazate pe drepturi egale. Entuziasmul inițial dispare treptat, pe măsură ce timpul trece, iar noii conducători încep să devină din ce în ce mai dornici de a deține puterea, idealurile nobile ale revoluției fiind deturnate. Noua comunitate formată ajunge să se transforme într-o dictatură, animalele fiind tratate la fel de rău ca înainte.

Publicitate

Un spectacol cu un important mesaj educativ, o transpunere alegorică a societății umane, cu defectele și contradicțiile sale, „Ferma animalelor” este, în același timp, și un îndem la o analiză atentă a istoriei și a comportamentului uman, pentru a evita repetarea greșelilor din trecut și pentru a construi un viitor mai bun.

Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Program spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

Swisso
Swisso