Festivalul Castanilor 2023, 13-14 octombrie, la Ploieşti

Redactia -

Festivalul Castanilor 2023, 13-14 octombrie, la Ploieşti

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, organizează, în perioada 13-14 octombrie 2023, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XXIV-a.

 

Lansează Concursul de Interpretare a Muzicii Folk

Publicitate

 

Condiţii de participare

„FESTIVALUL  CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre”  se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative deosebite, care doresc să se afirme ca solişti interpreţi de muzică folk, în duet cu alţi interpreţi sau în  grupuri organizate de muzică folk care îndeplinesc următoarele condiţii:

  • Concurenţii pot participa în concurs cu minim 2 compoziţii proprii de muzică folk, cu text propriu sau creat de alte persoane (textieri sau poeţi români consacraţi).
  • Vârsta minimă 14 ani – vârsta maximă 40 de ani;
  • Nu au obţinut la nicio ediţie anterioară a Festivalului Concurs Naţional de Muzică Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, Marele Premiu.

 

Preselecția

Înscrierile la preselecţie se pot face până pe data de 24 septembrie 2023, trimiţând un plic A4, care să conţină toate materialele solicitate în regulament, către adresa Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, str. Piața Eroilor, nr.1A.

Acest eveniment este susținut de sponsorii BES România,  Idobest Solutions, FirstDent, Lace Magazine, Le BonBon, Leonidas, Sorin Petculescu – fotografie comercială și partenerii media Revista Atitudini, Arte Fapte, Actualitatea Prahoveană, Observatorul Prahovean.

În curând vom reveni cu numele artiștilor care vor susține recitaluri în cadrul festivalului.