Fetele din comuna natală a Irinei Loghin fac furori la concursurile naționale de dans modern și majorete!

Daniel Dimache -

Fetele din comuna natală a Irinei Loghin fac furori la concursurile naționale de dans modern și majorete!

Copii talentați din comuna Gura Vitioarei continuă să uimească cu evoluţiile lor pe scenele din toată ţara. Fetele din trupa “Iza Dance Sport” Prahova au obţinut încă două rezultate excepţionale, pe linia celor de la turneele precedente de anul acesta.

Fetele pregătite de Eliza-Alexandra Lişiţă au concurat la “Majorette Fest Dance”, concurs naţional de dans, ediţia a VIII-a, Esplanada Dunării, Brăila, obţinând LOCUL 1 la categoria Dans modern şi LOCUL 2 la Majorete.

La turneul ce a avut loc în data de 10 iunie, au mai participat trupe din judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Iaşi şi Bucureşti.

“Felicitări, copii şi mămici şi nu în ultimul rând îi mulţumesc domnului primar Gheorghe Stănescu (n.n. primarul comunei Gura Vitioarei) pentru susţinere şi implicare. Ne dorim să continuăm cel puţin la acelaşi nivel, pentru că putem chiar mai mult”, a declarat  Eliza-Alexandra Lişiţă.

La Concursul național de dans „Flori pentru mama”, ținut la Focșani, pe data de 7 mai 2023, CS IZA DANCE SPORT Prahova a obținut două locuri 1 la secțiunile Folclor stilizat și Dans modern !

Locul 1 a ocupat formația Mini-Maxi (combinație între grupa mică și grupa mare) a trupei din Gura Vitioarei și la Magic Star Festival Național, găzduit la 25 martie, de Casa de Cultură a Studenților din București.

Fetele din Gura Vitioarei sunt pregătite cu profesionalism, de 3 ani de zile, de Eliza Lişiţă, la Căminul Cultural “Irina Loghin”, comuna de pe Valea Teleajenului fiind locul natal al faimoasei interprete de muzică populară. 

Eliza-Alexandra Lişiţă este fostă gimnastă la CS Petrolul Ploiești și se dovedește un instructor de dans de excepție care știe să descopere și să șlefuiască talente chiar și acolo unde alții se așteaptă poate cel mai puțin.