Fetiţă de 11 ani, violată de tatăl vitreg!

Redactia -

Fetiţă de 11 ani, violată de tatăl vitreg!

În ziua de 16.06.2013 polițiștii Postului de Poliţie Baba Ana au fost sesizaţi de către o femeie din localitate cu privire la faptul că în perioada aprilie -iunie 2013, fiica ei minoră a fost violată, bătută și supusă la perversiuni sexuale de către tatăl ei vitreg.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, care au stabilit din primele verificări faptul că în luna aprilie 2013, prin constrângere morală și fizică, bărbatul a întreținut relații sexuale cu minora în vârstă de 11 ani. Totodată, în ziua de 15.06.2013, a supus-o pe minoră la perversiuni sexuale și a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona corpului.

Având în vedere probatoriul administrat, suspectul în vârstă de 31 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, incest şi lovire sau alte violenţe, iar în ziua de 17.06.2013 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și instanței de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă.