Filmul accidentului din Valea Călugărească în care o tânără în vârstă de 24 de ani a murit

Redactia -

Filmul accidentului din Valea Călugărească în care o tânără în vârstă de 24 de ani a murit

Un tragic accident s-a produs, joi, la Valea Călugărească. Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, o tânără în vârsta de 24 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localității Valea Călugărescă, din direcția Dârvari către Valea Călugărescă a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului au fost transportați la spital conducătorul microbuzului, dar și 8 bărbați și 6 femei ce se aflau în acesta.

Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală. Conducătoarea auto a murit.

Au acționat un număr de 38 de pompieri militari cu următoarele mijloace: 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanță pentru transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și 7 ambulanțe SMURD, precum și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.

De la SAJ au intervenit în sprijin 6 echipaje. Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare.