Finanţare prin PNRR pentru dotarea spitalelor Municipal și Pediatrie din Ploiești

Redactia -

Finanţare prin PNRR pentru dotarea spitalelor Municipal și Pediatrie din Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești a obținut finanțări europene de peste 38 milioane lei pentru dotarea spitalelor Municipal și Pediatrie din Ploiești, din cadrul apelului “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

Astăzi, a fost publicată lista obiectivelor de investiții selectate pentru finanțare prin PNRR în cadrul PNRR/2022/ C12/MS/I2.4/ Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Municipiului Ploiești i s-au aprobat încă două proiecte pentru finanțare europeană, respectiv “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploieștivaloarea totală a proiectului fiind de 17.854.410,07 lei  și  “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Municipal Ploiești” valoarea totală a proiectului fiind de 14.645.964,00 lei.

Acestea se adaugă contractului de finanțare pentru dotarea cu echipamente moderne a Secției de Ambulatoriu a Spitalului de Pediatrie Ploiești, semnat în luna februarie 2023.

Municipiul Ploiești este singurul din tara care a obținut un număr de 3 contracte de finanțare pentru sectorul medical pe acest apel.