FLOREŞTI. Lecţii de şofat cu maşina furată din vecini

Redactia -

FLOREŞTI. Lecţii de şofat cu maşina furată din vecini

Polițiștii in Florești au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism, ce se afla parcat in fata blocului unde locuieste proprietarul, care, ulterior, l-a gasit abandonat in zona Parcului Domnita Floresti. In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, a fost identificat principalul suspect.Acesta, în timp ce se afla la domiciliul bunicii sale, a iesit din locuinta in fata blocului. In timp ce statea in fata blocului, a observat vis-à-vis autoturismul respectiv, despre care cunostea ca ii apartine vecinului bunicii sale. Sub pretextul că urmeaza cursurile de legislatie in vederea obtinerii permisului de conducere categoria ”B”, tânărul a hotarat sa se plimbe cu autoturismul in cauza, pe care ulterior l-a abandonat in zona parcului Domnita din comuna Floresti. 

Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism de catre o persoana ce nu detine permis de conducere.

Cercetarile vor fi continuate de catre lucratorii din cadrul Postului de Politie Floresti, urmand a se da solutie legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Campina.