Flori, tort, „Diploma de Aur” şi un premiu de 2.000 de lei pentru o ploieşteancă, la centenar

Redactia -

Flori, tort, „Diploma de Aur” şi un premiu de 2.000 de lei pentru o ploieşteancă, la centenar

Primăria municipiului Ploiești a adăugat, marţi, încă un nume, alături de cel al persoanelor pe care le sărbătorește la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

„Doamna SACARA OLIMPIADA, centenara aniversată de către municipalitate anul acesta, i-a întâmpinat cu plăcută surprindere, dar și cu reală încântare pe reprezentanții Primăriei Ploiești care, în semn de prețuire pentru cei 100 de ani împliniți astăzi, i-au oferit un tort aniversar, un buchet de flori, Diploma de Aur și un premiu în valoare de 2000 de lei.

Refugiată din Basarabia în timpul celui de al doilea război mondial, la doar 18 ani și provenind dintr-o familie numeroasă,  doamna SACARA OLIMPIADA s-a stabilit pe meleaguri ploieștene, căsătorindu-se tot cu un basarabean, cu care a avut un fiu.

O viață lungă, trăită frumos, alături de membrii familiei sale, pe parcursul căreia munca și credința în valorile creștine i-au fost un adevărat crez. Un adevărat exemplu de conduită și un model demn de urmat pentru tânăra generație.

La mulți ani, doamna OLIMPIADA SACARA! Toată admirația și respectul nostru la împlinirea acestei venerabile vârste!”, transmite Primăria Ploieşti