Fost om de fotbal și jurnalist, profesorul ploieștean Octavian Bălteanu împlinește luni o vârstă frumoasă!

Sport

Dragos Trestioreanu

Profesor de educație fizică, trecut și prin lumea fotbalului, atât ca președinte al FC Petrolul, pentru o vreme, dar și ca ofițer de presă și șef al comisiei de observatori de la AJF Prahova, pentru mai mult timp, plus și prin cea a presei locale, ploieșteanul Octavian Bălteanu va împlini luni, 17 iunie 2018, o frumoasă vârstă.

L-am cunoscut pe domnul profesor Bălteanu atunci când a fost numit președintele Fotbal Club Petrolul, fiind coleg acolo cu tatăl meu, Eugen Trestioreanu, vicepreședinte la club, în acea perioadă. Încă de la bun început, l-am admirat pentru că era o personalitate deosebită, era altfel decât majoritatea din „jungla” sportului rege. Și așa a și rămas și când a ajuns la Asociația Județeană de Fotbal Prahova, dând dovadă de onestitate în fenomenul fotbalistic, ca și transparență față de cei care au ajuns să-i fie colegi de breaslă în… media.

Da, domnul profesor Octavian Bălteanu, cel care va sărbători luni vârsta de 80 de ani, a fost un bun jurnalist și un ajutor pentru cei tineri, care întâmpinau destule dificultăți la fotbal. Totodată, a fost un foarte bun coleg, un om distins și care nu a făcut niciodată caz de funcție, fițele altora nefiind pe placul dânsului.

La mulți ani, stimate domnule profesor, cu prilejul aniversării dumneavoastră, din partea colegilor de presă de la www.gazetaph.ro!

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline