Fost om de fotbal și jurnalist, profesorul ploieștean Octavian Bălteanu împlinește luni o vârstă frumoasă!

Dragos Trestioreanu -

Fost om de fotbal și jurnalist, profesorul ploieștean Octavian Bălteanu împlinește luni o vârstă frumoasă!

Profesor de educație fizică, trecut și prin lumea fotbalului, atât ca președinte al FC Petrolul, pentru o vreme, dar și ca ofițer de presă și șef al comisiei de observatori de la AJF Prahova, pentru mai mult timp, plus și prin cea a presei locale, ploieșteanul Octavian Bălteanu va împlini luni, 17 iunie 2018, o frumoasă vârstă.

L-am cunoscut pe domnul profesor Bălteanu atunci când a fost numit președintele Fotbal Club Petrolul, fiind coleg acolo cu tatăl meu, Eugen Trestioreanu, vicepreședinte la club, în acea perioadă. Încă de la bun început, l-am admirat pentru că era o personalitate deosebită, era altfel decât majoritatea din „jungla” sportului rege. Și așa a și rămas și când a ajuns la Asociația Județeană de Fotbal Prahova, dând dovadă de onestitate în fenomenul fotbalistic, ca și transparență față de cei care au ajuns să-i fie colegi de breaslă în… media.

Da, domnul profesor Octavian Bălteanu, cel care va sărbători luni vârsta de 80 de ani, a fost un bun jurnalist și un ajutor pentru cei tineri, care întâmpinau destule dificultăți la fotbal. Totodată, a fost un foarte bun coleg, un om distins și care nu a făcut niciodată caz de funcție, fițele altora nefiind pe placul dânsului.

La mulți ani, stimate domnule profesor, cu prilejul aniversării dumneavoastră, din partea colegilor de presă de la www.gazetaph.ro!