Fostă mare glorie a Petrolului, Seniorul Mircea Dridea a primit și în 2017 un premiu de excelență

Dragos Trestioreanu -

Fostă mare glorie a Petrolului, Seniorul Mircea Dridea a primit și în 2017 un premiu de excelență

La ediția din anul 2016 a Galei Fotbalului Românesc, organizată de Asociația Jurnaliștilor Sportivi din România, Seniorul Mircea Dridea, fosta mare glorie a Petrolului, atacantul care deține încă recordul celor mai multe goluri marcate pentru echipa ploieșteană, a primit un premiu pentru întreaga activitate ca sportiv, desfășurată numai sub culorile clubului găzarilor. Atunci, la un local din Otopeni, cel mai mare dintre frații Dridea a fost aplaudat cu dărnicie de către toți cei prezenți la fața locului.

Și în 2017, Mircea Dridea a primit un premiu de excelență, de data aceasta la evenimentul organizat de Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN), din România, care s-a desfășurat în Sala Rondă a hotelului Intercontinental din București. În afara premiului personal, Seniorului i-a revenit și onoarea de a-l premia pe cel mai bun tânăr fotbalist al anului trecut, același ca și la Gala Fotbalului Românesc, ediția 2017, arădeanul Dennis Man. Man este legitimat în prezent la FCSB. De altfel, cei mai mulți premianți ai AFAN-ului, în urma votului antrenorilor și jucătorilor din Liga 1, au provenit de la echipa care a încheiat anul 2017 pe locul secund, la 2 puncte de liderul CFR Cluj.

Cu același prilej, a fost premiat și un fost echipier al defunctei SC FC Petrolul, portughezul Filipe Teixeira (tot de la FCSB) fiind declarat cel mai bun fotbalist străin al anului trecut, luându-i fața coechipierului francez Harlem-Eddy Gnohere, și el trecut pe la echipa „galben-albaștrilor”, dar nemaiapucând a fi și legitimat! În schimb, Gnohere a câștigat același trofeu la Gala Fotbalului Românesc, ediția 2017, găzduită – luna trecută – de un local din Pipera.

Foto: www.gsp.ro