Fostul căpitan al „lupilor”, Cristi Vlad, îi va ţine locul, două luni, pe bancă, managerului sportiv Marius Nicolae, suspendat de LPF

Redactia -

În urma suspendăriii timp de două luni, de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru proteste la adresa arbitrului meciului cu Steaua, bucureşteanul Marius Avram, managerul sportiv al SC FC Petrolul, Marius Nicolae, va fi înlocuit, pentru această perioadă de timp, începând de la meciul de sâmbătă, 6 octombrie, cu Viitorul, de la Constanţa, de pe arena Farul, de Cristian Vlad (toto; www.liga2.ro), fostul căpitan al echipei în eşalonul secund. Astfel, Cristi Vlad va prelua prerogativele de delegat al formaţiei, avute – până acum – de către Marius Nicolae, urmând a sta pe bancă, alături de staff-ul tehnic, cel medical, şi de jucătorii de rezervă, el având obligaţia de a completa raportul de joc, de a transmite arbitrului de rezervă foile cu fotbaliştii care urmează a intra pe teren, respectiv a fi înlocuiţi, şi de a participa la şedinţa oficială de dinaintea unei partide.

Cristian Vlad a fost îndepărtat de la Petrolul, în 2011, de către fostul manager general al SC FC Petrolul, Vivi Răchită, cel care a renunţat la serviciile sale de jucător, odată cu revenirea echipei în Liga I. În vara acestui an, Vlad a fost readus la club şi încadrat la departamentul de scouting. Iar acum, a primit sarcina interimatului pe postul de delegat. Astfel, se poate spune că i s-a făcut dreptate, după ce a fost aruncat ca o măsea stricată de către fostul său concitadin de la Boldeşti, Răchită, trebuind să joace, timp de un sezon, la echipa din Liga A Prahova, CS Blejoi Vispeşti. Ca urmare a noilor sale sarcini, care îi vor ocupa sârşitul de săptămână, dar nu numai, vreme de  două luni,  Cristi Vlad ia în calcul să pună definitiv ghetele în cui, el evoluând din vară şi până în prezent la CS Blejoi, după despărţirea acestei grupări de fostul sponsor, Adrian Nistoroiu, patronul firmei Vispeşti Glass.