Fostul patron al falimentarei SC FC Petrolul, Florian Walter, a suferit un accident vascular cerebral și se zbate între viață și moarte!

Dragos Trestioreanu - Sport

Fostul patron al falimentarei SC FC Petrolul, Florian Walter, a suferit un accident vascular cerebral și se zbate între viață și moarte!

În această seară, la Spitalul Universitar București a fost adus în stare gravă fostul patron al falimentarei SC FC Petrolul Ploiești, Florian Walter, cel care a suferit, notează www.fanatik.ro, pe fond de stres, în urma anchetelor judiciare la care este supus de mai multă vreme, un accident vascular cerebral (AVC). Același site mai notează și că Walter, acum în vârstă de 56 de ani, ar fi fost transferat, apoi, la Spitalul de Urgență Floreasca, intrând sub supravegherea medicului de gardă, dar și a șefului secției de chirurgie cardiovasculară, dr. Șerban Brădișteanu, chemat de urgență de la domiciliu. Potrivit unor surse ale siteurilor centrale, prognosticul medicilor este foarte rezervat, semn că starea pacientului este deosebit de gravă, afirmându-se chiar că ar fi în moarte clinică!Știrea nu a fost confirmată, ca și diagnosticul de AVC, de altfel, pus eronat la Spitalul Municipal. De fapt, era vorba despre o rupere a aortei abdominale, rezolvată la Spitalul Floreasca prin intervenție chirurgicală, însă prognosticul a rămas rezervat.

Florian Walter a fost căsătorit, până în anul 2016, cu o fostă vedetă a unui post de televiziune din trustul Intact, Rebecca Walter, și au împreună o fiică, botezată de fostul parlamentar și ministru Miron Mitrea. Dintr-o căsnicie anterioară, Walter are un fiu, cel care i-a ținut locul tatălui său în fruntea Universității Cluj, club preluat pe când era în eșalonul secund și dus în Liga 1, ba chiar și în finala Cupei României, pierdută pe „Arena Națională”, în fața Stelei. Walter (ex-Bușcă) a părut un adevărat specialist al competiției KO, pe care a și câștigat-o, o dată, cu Petrolul, în anul 2013, „lupii” fiind eliminați în semifinale în sezonul imediat următor. Cu ajutorul unui efectiv masiv de fotbaliști de valoare transferat la Ploiești, de la „U”, cu valoare 0, dar și cu alte achiziții eficiente făcute pentru Petrolul, Florian  Walter s-a putut bucura, deși din umbră, de două calificări în play-off-ul Europa League! La auzul veștii că a suferit un AVC grav, selecționerul Cosmin Contra – care a lucrat cu Walter la clubul găzarilor – și administratorul special al insolventei Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, fost subaltern la „șepcile roșii”, și-au manifestat părerea de rău și i-au urat ex-șefului să treacă peste problemele grave de sănătate.

Foto: www.fanatik.ro