FRF a decis zilele și orele de desfășurare ale meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. Petrolul și Astra vor juca pe 3 martie în vedetă, la ceas de… Liga 1!

Dragos Trestioreanu -

FRF a decis zilele și orele de desfășurare ale meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. Petrolul și Astra vor juca pe 3 martie în vedetă, la ceas de… Liga 1!

Mult așteptata veste a zilelor și orelor de desfășurare/start ale meciurilor din sferturile de finală ale ediției 2020-2021 a Cupei României, la fotbal, a venit astăzi, 18 februarie. Mai întâi, pe siteul www.frf.ro, cel al organizatorului competiției, dar nu a fost adus încă, și oficial, la cunoștința uneia dintre participante, Petrolul Ploiești, de exemplu. Însă, informația o au, desigur, și posturile de televiziune deținătoare ale drepturilor exclusive de transmisie ale competiției cu numărul doi din sportul rege autohton, care și confirmă FRF-ul.

Astfel, chiar dacă pe siteul mai sus-menționat este trecut „Ma” – logic fiind vorba despre marți – în dreptul fiecăreia dintre cele patru partide (?!?), mențiunea alăturată acestui „Ma”, cu privire la datele de desfășurare ale jocurilor, ne scoate din ceață, după cum urmează:

Marți, 2 martie, ora 20.30: CF Chindia Târgoviște – CSU Craiova (meci care va fi găzduit de arena „Gloria”, din Buzău);

Miercuri, 3 martie, ora 17.30: Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu („Cluj Arena”);

Miercuri, 3 martie, ora 20.30: Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu („Ilie Oană”);

Joi, 4 martie, ora 20.00: Dunărea Călărași – FC Dinamo 1948 București („Dunărea”).

Echipele care vor câștiga duelurile din „sferturi” vor disputa, în faza imediat următoare a întrecerilor, o dublă manșă, tur-retur, iar învingătoarele se vor confrunta, apoi, cu trofeul pe masă, în finală.

Foto: www.frf.ro și Youtube