Frigidere, aspiratoare, cuptoare cu microunde şi scule electrice, premii la tombola Rorec, pentru ploieşteni

Mihai Ciobanu -

Frigidere, aspiratoare, cuptoare cu microunde şi scule electrice, premii la tombola Rorec, pentru ploieşteni

În Municipiul Ploiești se va organiza o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Acțiunea face parte din campania ”Locul deșeurilor nu este în preajma ta!”, proiect al Asociaţiei RoRec în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, menit să contribuie la crearea unei infrastructuri de colectare DEEE (deşeuri provenite din echipamente electrice şi electronice) accesibilă unui număr cât mai mare de cetățeni.

 

 

Acțiunea de colectare va avea loc vineri și sâmbătă, 21-22 august 2015, între orele 9.00-17.00. Vor fi deschise și 8 puncte provizorii de colectare, unde ploieștenii pot aduce deşeurile electrice şi electronice de care doresc să se debaraseze responsabil. Acestea vor fi amenajate în următoarele zone:

  1. Zona Hale – în faţa Halelor Centrale
  2. B-dul Republicii – în faţă la Mega Image
  3. Zona Lămȃiţa – în staţia de autobuz Blocul 39
  4. Zona Malu Roşu – în staţia de autobuz Aleea Profesorilor
  5. Păltiniş – în staţia de autobuz
  6. Zona Mărăşeşti – în staţia de autobuz Școala 20
  7. Zona Nord –   în staţia de autobuz vis-a-vis de XXL
  8. Zona Mihai Bravu – la piaţă

 

În plus, Asociația RoRec asigură un serviciu de preluare gratuită a deșeurilor electrice de mari dimensiuni, grele sau voluminoase, direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie. Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.00-17.00. Sunaţi, faceţi o comandă de preluare a deşeurilor, iar o echipă a Asociaţiei RoRec va veni pe bază de programare şi va prelua gratuit deşeurile, asigurând atât serviciul de manipulare cât şi pe cel de transport către punctele de colectare specializate.

După acțiunea de colectare va avea loc o tombolă organizată de Asociația RoRec cu sprijinul membrilor Philips, Candy și Skill, la care cei mai norocoși ploieșteni vor putea câștiga și premii: 2 frigidere, 4 aspiratoare, 3 cuptoare cu microunde, 5 mașini de găurit, 5 polizoare unghiulare și 3 mașini de călcat. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc luni, 24 august, în interiorul Galeriilor Comerciale din Ploiești, ora 10.00.