Fugă în grup de la Centrul de Plasament din Breaza. Update: Unde au fost găsiți cei trei și în ce stare

Daniel Dimache -

Fugă în grup de la Centrul de Plasament din Breaza. Update: Unde au fost găsiți cei trei și în ce stare

I-AȚI VĂZUT?

La data de 17 august a.c., în jurul orei 21.15 polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către o femeie, îngrijitor al unui Centru de Plasament din Breaza, cu privire la faptul că VASILE MARIA MĂDĂLINA, în vârstă de 14 ani, GHICA AMALIA în vârstă de 16 ani și VOICU FLORIN în vârstă de 15 ani, au plecat în mod voluntar din incinta unității și nu s-au mai întors până la acest moment.

VASILE MARIA MĂDĂLINA:

Semnalmente: constituție slabă, înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 40 de kg, păr lung, negru bogat, fața ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu un trening negru și adidași albi.

 

GHICA AMALIA

Semnalmente: constituție atletică, înălțime 1.55 m, greutate aproximativ 50 de kg, păr lung negru, fața ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu trening roz și papuci negri.

 

VOICU FLORIN STEFAN

Semnalmente: constituție astenică, înălțime 1.60 m, greutate aproximativ 50 de kg, păr negru oxigenat, fața ovală, ten măsliniu, prezintă tatuaje ( pe gât litera R, pe încheietura uneia dintre mâini un cap de leu).

La momentul plecării acesta purta un trening negru, adidași negri și vestă galbenă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

 

UPDATE:

Minorii au fost depistați, două zile mai târziu, pe raza comunei Amaru, județul Buzău.

Nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.