Gazeta de Prahova

Furt în parcarea unui supermarket din Ploieşti. Cum operează hoţii

Știri

Redactia

La data de 17 martie, în jurul orei 1830, în parcarea unui supermarket din municipiul Ploieşti, personae necunoscute, profitând de neatenția unei femei care a lăsat larg deschisă portiera dreapta față a autoturismului, au pătruns în interior și de pe bancheta dreapta față i-au sustras o geantă ce conținea bani, un telefon mobil, acte personale și carduri bancare.

Polițiștii deplasați la fața locului, în urma verificărilor efectuate, au depistat persoana bănuită de comiterea faptei – un bărbat de 26 de ani, din comuna Iordăcheanu.

Acesta se ascundea după un cămin de canalizare din beton și, pe sol, lângă el, au fost găsite mai multe carduri bancare ce aveau inscripționat numele persoanei vătămate, precum și telefonul mobil al acesteia.

Ulterior, într-un euroconteiner, a fost găsită și geanta persoanei vătămate împreună cu celelalte bunuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 2 Ploiești pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză. 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline