Furturi de sezon: porumb, lucernă şi ovăz

Redactia - Știri

Furturi de sezon: porumb, lucernă şi ovăz


La data de 07.08.2014, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Secției nr. 9 de Poliție Puchenii Mari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe . .97 pe raza comunei Gorgota, un autoturism condus de un bărbat, în care se mai aflau alte patru persoane, toate din com. Gorgota, iar în portbagaj se aflau știuleți de porumb. Din primele verificări, a rezultat că aceștia sunt bănuiți că sustrăseseră porumb, pe care îl transportau la domiciliul lor. Persoanele depistate au fost conduse la sediul Postului de Poliție Puchenii Mari. Cantitatea de porumb, în valoare de aproximativ 80 de lei, a fost predată unității prejudiciate. Cercetările vor fi continuate de către polițiștii Postului de Poliție Puchenii Mari.

 

La data de 07.08.2014, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliţiei Comunale Filipeştii de Pădure, în timp ce acționau pe raza satului Dițești, au oprit pe D.J. 101 I un atelaj hipo, care se deplasa în direcţia Satului Minieri – Diţeşti şi care era încărcat cu lucernă. S-a constatat că atelajul hipo era condus de către un bărbat, din com. Filipeștii de Pădure, acesta fiind însoțit de către un vecin. Fiind întrebaţi cu privire la provenienţa lucernei din atelajul hipo, aceştia au declarat că au cosit-o de pe un teren din com. Filipeştii de Pădure. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiștii Poliţiei Comunale Filipeştii de Pădure.

 

La data de 07.08.2014, polițiștii Postului de Poliție Baba Ana au fost sesizați de către un bărbat din orașul Mizil cu privire la faptul că în perioada 30.07-06.08.2014, persoane necunoscute i-au distrus o cultură de ovăz pe care o deține în extravilanul com. Baba Ana. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că persoana bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere este un bărbat din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de către polițiștii Postului de Poliție Baba Ana, în vederea stabilirii situației de fapt.