Furturi pe bandă rulantă în Prahova

Redactia -

Furturi pe bandă rulantă în Prahova

* La data de 21.06.2014, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valea Călugărească au surprins în zona unei societăți din localitate un bărbat, care sustrăgea materiale feroase de pe platformele dezafectate din incinta societății.

Asupra acestuia a fost gasită și ridicată o cantitate de 25 kg materiale feroase.

Având în vedere cele constatate, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru savarșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Valea Călugărească în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

 

* La data de 20.06.2014, lucrătorii Postului de Poliție Brebu au identificat persoanele bănuite de comiterea spargerii unei case de vacanță din localitate. Este vorba despre doi bărbați, ambii domiciliați în com. Brebu.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 29/30.05.2014 cei doi s-au deplasat la casa de vacanță respectiva, știind că este nelocuită și amplasată într-o zonă izolată și au sustras un televizor tip LED și un videoproiector, în valoare de 3200 lei..

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Brebu în vederea stabilirii cu exactitate a modului de comitere a furtului precum și a formei de vinovăție pentru fiecare participant, urmând ca la finalizare dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere legală.

 

* La data de 19.06.2014, polițiștii din Vălenii de Mnte au fost sesizați privind furtul de bunuri dintr-o locuință din com. Cărbunești.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, domiciliat în orasul Urlați.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

* La data de 20.06.2014, în jurul orei 16.00, lucrătorii Postului de Poliţie Gura Vadului au prins in flagrant trei bărbați din com. Pastraveni, jud. Neamt, în timp ce sustrageau 250 fire de butasi vita de vie, de pe un teren, din extravilanul satului Persunari.

Ceor trei li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt

 

* La data de 20.06.2014, polițiștii din Busteni au fost sesizați despre faptul ca dintr-un supermarket au fost sustrase mai multe bunuri alimentare, iar agentii de paza au depistat o femeie în momentul in care aceasta intentiona sa paraseasca magazinul cu bunurile respective ascunse in cosul de transport al unei triciclete personale.

Prejudiciul creat a fost recuperat in totalitate iar bunurile au fost predate reprezentantilor magazinului.

În continuare se efectueaza cercetari fata de femeia în cauză pentru savarsirea infractiunii de furt