Gabriel Frîncu și-a primit cadoul dorit la onomastică: RMN-ul a ieșit perfect! Poate face, deci, imediat antrenament normal

Dragos Trestioreanu -

Gabriel Frîncu și-a primit cadoul dorit la onomastică: RMN-ul a ieșit perfect! Poate face, deci, imediat antrenament normal

După ce în repriza secundă a meciului din „16”-imile Cupei României, la fotbal, dintre FC Petrolul și CS Mioveni, de pe arena Ilie Oană, fundașul central stânga al „lupilor”, Gabriel Frîncu, a trebuit să părăsească terenul, ulterior colegului de tandem din axul defensiv, Jean Prunescu, ambii din cauza unor probleme musculare, situația la echipa găzarilor devenise neplăcută. Atunci însă, Alberto Olaru și Marius Chindriș au făcut sacrificii enorme și au rezistat cu brio. Iar apoi, în meciul de campionat, de acasă, cu Atletic Bradu, cel dintâi a făcut pereche cu Paul Antoche, revenit după o suspendare de o etapă.

Din fericire, Frîncu s-a refăcut după contractura musculară suferită în partida cu argeșenii, pierdută numai după executarea loviturilor de departajare, și a revenit în primul „11” la jocul imediat următor din întrecerile Seriei a III-a din al treilea eșalon național. Ieșit de pe teren în disputa cu CS Mioveni, Gabi a recidivat și la confruntarea cu echipa a doua a clubului de lângă Pitești, de data aceasta nerezistând pe gazon decât 38 de minute, fiind înlocuit de Nini Popescu. Cu gruparea-mamă apucase să combată 71 de minute, lăsându-i apoi loc lui Adrian Vintilă.

Odată cu recidiva de la Mioveni, exista teama unei absențe mai lungi de pe teren a fotbalistului. Dar, din fericire pentru el, nu a fost deloc așa. După ce a făcut, marți, o radiografie magneto-nucleară (RMN) la un cabinet medical din Ploiești, interpretarea specialistului a venit a doua zi, chiar de onomastica lui Gabi, adică astăzi, 8 noiembrie 2017, și a fost ca un cadou. Astfel, lui Frîncu i s-a permis să-și reia antrenamentele normale cu echipa și, deci, ar putea fi chiar titular la ultima partidă de acasă din acest tur și an calendaristic, cea de sâmbătă, 11 noiembrie, ora 19.15, cu Astra 2. Foarte bună veste, deci, pentru fanii Petrolului! Rămâne de văzut acum și când va reveni și Prunescu pe gazon.

Foto: www.thepicta.com