Gabriela Firea îl susţine pe senatorul Radu Oprea să ocupe funcţia de ministru al Economiei în viitorul guvern

Redactia -

Gabriela Firea îl susţine pe senatorul Radu Oprea să ocupe funcţia de ministru al Economiei în viitorul guvern

Aflată la Ploieşti, Gabriela Firea şi-a declarat susţinerea pentru senatorul Radu Oprea în ceea ce priveşte prezenţa în viitorul Guvern Ciolacu.

„Ne-am dori foarte mult să se alăture echipei guvernamentale în calitate de ministru al Economiei domnul senator Radu Oprea. Deşi cu toţii îl stimăm şi îl apreciem pe ministrul nostru actual, din câte am înţeles are alte planuri politice şi administrative. Am înţeles că propunerea ar fi ca domnul senator Radu Oprea să preia, într-o viitoare formulă guvernamentală, acest portofoliu. Decizia nu este luată, nu s-a luat în acest moment, nu vrem noi să devoalăm din interiorul negocierilor. Eu vă spun ce consider personal”, a declarat Firea.

„Din punct de vedere personal, pentru că îl cunosc pe domnul senator de mai mulţi ani, am lucrat împreună la Senat şi lucrăm în continuare, ştiu cât de mult se implică în proiectele care ţin de susţinerea IMM-urilor din ţara  noastră, antreprenoriatului, domeniului economic, bugetar investiţii. Subliniez încă o dată – nu fac şi desfac eu guverne sau noi aici la Prahova, nu dăm noi jos pe cineva şi punem pe altcineva, ci mi-am exprimat o opinie personală că îl susţin din toate punctele de vedere şi m-am bucura ca această candidatură a domniei sale să fie de această dată şi confirmată, pentru că aşa cum aţi aflat, a mai fost propus, date fiind competenţele domniei sale în ministere care au legătură cu domeniul economic, nu neapărat Ministerul Economiei”, a subliniat Gabriela Firea, la Ploieşti.