Garda Financiară Ploieşti îl absolvă pe Florian Walter de orice vină în privinţa jucătorilor aduşi la clubul fanion al municipiului

Redactia -

Dacă, în privinţa procurorilor DIICOT, care l-au adus marţi, 27 noiembrie 2012, cu mandat la Cluj, de la domiciliul din Otopeni, pentru a da explicaţii în privinţa transferării, cu titlu gratuit, a unui număr de 15 fortbalişti, de la Universitatea Cluj la SC FC Petrolul Ploieşti, urmând să se mai discute cauza, Garda Financiară Ploieşti îl absolvă pe Florian Walter (foto) de orice vină. Astfel, şeful filialei ploieştene a Gărzii, comisarul Marin Fătu, a declarat: „În urma controlului, început în data de 16 noiembrie, la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti, nu au fost descoperite nereguli în documentele de transfer ale jucătorilor de la Univeriatea Cluj la FC Petrolul Ploieşti”.

Totodată, Fătu a specificat însă, pentru agenţia de ştiri Mediafax, că „ambii comisari care au făcut verificări în documentele privind transferurile au încheiat o notă de constatare, care arată că nu s-au descoperit nereguli, aceasta fiind valabilă doar în ceea ce priveşte documentele clubului FC Petrolul”. Rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge şi procurorii clujeni de la DIICOT, referitor la actele ridicate de la „U”. Până una-alta, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC FC Petrolul a scăpat de griji măcar pe jumătate.