Gazeta de Prahova, partener media la festivalul „Dealu’ cu folk” – Urlaţi 2022

Daniel Dimache -

Gazeta de Prahova, partener media la festivalul „Dealu’ cu folk” – Urlaţi 2022

 

Ideea unui festival de folk la Urlaţi s-a „născut” în cadrul Grupului de Iniţiativă Comunitară Urlaţi (GIC Urlaţi), iar de la vorbe la fapte nu a mai fost decât un pas. La prima ediţie „Dealu’ cu folk”, desfăşurată la „Conacul Belu”, printre cei care au urcat pe scenă a fost şi celebrul Dinu Olăraşu, dar şi prahoveanul Oliver Ciobanu.

Ajuns la a doua ediţie, festivalul se va desfăşura la Casa de Cultură din Urlaţi pe 12 noiembrie, de la ora 17.00, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Urlaţi. La evenimentul din acest an, printre partenerii media este şi Gazeta de Prahova,  fapt ce ne onorează!

Moment din timpul primei ediţii a festivalului „Dealu’ cu folk” Urlaţi, cu Marius Glonţ şi Oliver Ciobanu în prim plan!!!

Capul de afiş al festivalului din acest an de la Urlaţi este reprezentat de recitalul Danei FLORIAN, precum şi al invitaţilor speciali – trupa „ScreamCity”. La „Dealu’ cu folk” 2022 vor mai cânta Alma Andronache, „Marius Glonţ & Chitara Prahovei”, Grupul Folk Urlaţi, Grupul Folk Măgurele, Grupul Folk Ploieşti şi Grupul Folk Tomşani. Nu vor lipsi nici momentele poetice – Zenovia Stan Zenovia & Sandu Nicola.

Primăria Urlaţi şi organizatorii festivalului „Dealu’ cu folk” vă aşteaptă în număr mare să luaţi parte la un spectacol de gală!