George Galamaz va sta pe tuşă 45 de zile/Vezi comunicatul FC Steaua

Redactia -

După investigațiile în regim de urgență  efectuate imediat după producerea accidentului  în Spitalul Județean Ploiești  și  Spitalul Militar Central,  George Galamaz a rămas internat în noaptea de 30 spre 31 octombrie pentru monitorizarea necesară în astfel de cazuri.

 În acesta dimineață o comisie  medicală  din cadrul Spitalului Militar Central din București  formată din mai mulți  medici specialiști neurochirurgi buco-maxilo-facial  și ORL au continuat investigațiile și au pus următorul diagnostic:  fractură de os zigomatic drept prin înfundare.

 În acesta situație, jucătorul nu poate să își exercite profesia pentru o perioadă de cel puțin 45 de zile datorită restricțiilor impuse de medici în asemenea situații.

 În perioada imediat următoare jucătorul va fi atent monitorizat medical în scopul evitării oricărei complicații cerebrale ce poate surveni după acest tip de traumă.

 Fractura survenită necesită 45 de zile de repaus pentru consolidare, orice nou contact survenit la acest nivel, (lucru inevitabil în fotbal) putând avea urmări tragice pentru sănătatea lui George Galamaz. Doar șansa pe care a avut-o jucătorul (dacă se poate numi șansă) a făcut ca traumatismul cranio-cerebral suferit  să se soldeze doar cu o fractură și nu cu urmări mult mai grave care i-ar fi periclitat nu numai activitatea sportivă ci și viața.

 FC Steaua București  mulțumește pe acesta cale tuturor celor implicați în  acest act medical care au dat dovadă de înalt profesionalism.

 FC STEAUA BUCUREȘTI ÎI UREAZĂ LUI GEORGE GALAMAZ MULTĂ SĂNĂTATE ȘI SĂ REVINĂ CÂT MAI REPEDE ALĂTURI DE COECHIPIERII SĂI.