George şi Maxim, doi salvatori prahoveni, performanţe remarcabile la Campionatul Național de Powerlifting

Redactia -

George şi Maxim, doi salvatori prahoveni, performanţe remarcabile la Campionatul Național de Powerlifting

Doi salvatori prahoveni, de la ISU, s-au întors acasă cu 4 medalii de aur și 4 de bronz obţinute la Campionatul Național de Powerlifting desfășurat la Cluj-Napoca în luna iunie.

„Felicitări, George și Maxim, pentru performanțele remarcabile obținute la Campionatul Național de Powerlifting! Sunt cu adevărat impresionante strânsa voastră prietenie și modul în care vă susțineți reciproc în toate aspectele vieții.

Ați demonstrat o disciplină exemplară și o perseverență remarcabilă în sportul pe care îl practicați. Cucerirea a patru medalii de aur, respectiv patru medalii de bronz este o dovadă clară a talentului, efortului și devotamentului vostru.

Suntem mândri de voi! Exemplul vostru este inspirațional pentru toți cei din jur și arată că prin prietenie, disciplină, perseverență și sacrificiu se pot obține rezultate remarcabile.

Felicitări încă o dată, dragi colegi! Continuați să vă urmăriți visurile și să faceți lucruri mărețe în cariera voastră. Sunteți cu adevărat niște modele de urmat.

Cei doi salvatori prahoveni sunt sg.maj. Andronache Maxim (categoria 74 kg, 4 medalii de bronz) și sg.maj. Moise Gheorghe (campion național powerlifting, categoria 66 kg, 4 medalii de aur)”, transmite ISU Prahova.