George Simion dă un exemplu prahovean din ciclul primar stăpân pe propria moșie: Constantin Negoi din Puchenii Mari (imagini)

Daniel Dimache -

George Simion dă un exemplu prahovean din ciclul primar stăpân pe propria moșie: Constantin Negoi din Puchenii Mari (imagini)

 

”Domnul primar din Puchenii Mari nu părea că a mai fost deranjat până acum de vreun oponent sau că l-ar lua cineva la întrebări. Aceeași atitudine am văzut-o și în alte localități. Noi o să mergem și la nivelul comunelor pentru a arăta oamenilor ce se întâmplă acolo și pentru a fi o voce, pentru că în mediul rural e mai greu să contești direct primarul, pentru că după aceea nu îți mai dă hârtie pentru APIA, autorizație de construcție și câte și mai câte… Cunoaștem abuzurile care se întâmplă.” – a declarat George Simion, în conferință de presă la Ploiești.

Exemplul dat de liderul AUR este primarul Constantin Negoi, alintat de consăteni Costelaș, luat în colimator și abordat de colegii de partid de la Prahova. Simion și-a justificat declarația cu un filmuleț făcut cu telefonul, în timpul confruntării, pentru a demonstra atitudinea de ”primar pe propria moșie” a lui Constantin Negoi.

”O să vă punem la dispoziție o filmare în care protagonist a fost primarul din Pucheni, împreună cu colegul meu Alexandru Săraru, în care el (n.n. primarul comunei Puchenii Mari) considera că nu trebuia să dea socoteală nimănui, să răspundă nici atât. El e stăpân pe moșia lui, ca mulți alți primari din România”, a mai precizat președintele AUR.

Punem la dispoziție pentru cititorii Gazetei de Prahova filmulețul la care s-a făcut referire.

https://www.facebook.com/watch/?v=849876086757980&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing

Nu este prima dată când Constantin Negoi este protagonist la astfel de scene, cunoscut ca un personaj iute la mânie, care nu se controlează și nici cenzurează și cu un vocabular colorat, însă, desigur, concluziile le puteți trage singuri după ce veți viziona imaginile.