Gheorghe Moise, sergent major ISU Prahova, vicecampion european la Powerlifting

Redactia -

Gheorghe Moise, sergent major ISU Prahova, vicecampion european la Powerlifting
„Sg. major Gheorghe Moise, un model de voinţă, determinare şi ambiţie. În luna aprilie a acestui an am câștigat un coleg valoros, care ne-a făcut mândri încă din prima sa lună de activitate, prin rezultatele obținute la Campionatul European de Powerlifting din Danemarca, unde a obținut titlul de vicecampion european la categoria 66 kg, precum și alte 3 medalii de bronz. Palmaresul său, la 27 de ani, este unul vast: două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Powerlifting și multiplu medaliat la campionatele europene și naționale.
 
Ne-a povestit cu zâmbetul pe buze și cu o seninătate aparte despre tot ce înseamnă acest sport pentru el și despre cât de impresionat este de suportul primit din partea noului colectiv din care face parte: Detașamentul 2 de Pompieri Ploiești.
Spune că dorește să îmbine meseria pe care și-a ales-o cu sportul pe care îl practică de 10 ani, prin disciplină, dedicare, seriozitate și pregătire constantă.
O replică primită din partea lui, care ne-a impresionat, a fost aceasta: ”Indiferent care este titlul pentru care lupt, atunci când sunt într-o competiție mă gândesc cel mai mult la faptul că trebuie să o închei sănătos, să fiu în cea mai bună condiție fizică pentru a mă întoarce la muncă. Atunci când se încheie o tură, aștept cu sufletul la gură să mă întorc la serviciu. Pe lângă sport, aceasta este cu adevărat vocația mea.”
În luna iunie va participa la o nouă competiție, Campionatul Național de Powerlifting, care se va desfășura la Cluj-Napoca. De această dată, numărul susținătorilor săi va fi cu mult mai mare, deoarece ne-am alăturat și noi, întregul colectiv al ISU Prahova.
Felicitări pentru reușite și mult succes în toată activitatea pe care o desfășori!
 
Avem convingerea că te vei remarca în ambele planuri ale vieții tale, atât în calitate de pompier, cât și în cea de sportiv. Sperăm să adaugi în palmares și cât mai multe intervenții încheiate cu succes!”, transmit cei de la ISU Prahova.