Ghici din partea cărui partid va candida Savin la Parlament?

Daniel Dimache -

Ghici din partea cărui partid va candida Savin la Parlament?

Senatorul Emanoil Savin candidează la alegerile parlamentare din decembrie din partea Partidului Ecologist Român (PER), el deschizând lista partidului în Prahova pentru Camera Deputaţilor.

Locul al doilea pe lista PER la Canera Deputaților este ocupat de fostul deputat Gabriela Lola Anghel, care a mai fost deputat în legislatura 2012-2016, fiind aleasă pe listele PP-DD.

Emanoil Savin a fost primarul oraşului Buşteni timp de trei mandate consecutive, începând cu 2004, inițial din partea PD-L, ales senator în anul 2016 sub sigla PSD, afiliat, pentru scurt timp grupului senatorilor PNL după demisia din rândurile social-democraţilor, candidează acum pentru un mandat în Camera Deputaţilor din partea Partidului Ecologist Român. Portofoliul său politic, deci, cuprinde 4 formațiuni politice deocamdată.

Învingător în toate campaniile electorale la care a participat, Emanoil Savin a înregistrat prima înfrângere la alegerile locale din 27 septembrie 2020, indirectă, ce-i drept, când pesedistul Irinel Ghiță, pe care l-a susținut public, a pierdut competiția pentru Primăria orașului Bușteni.

Să fie semnalul sfârșitului ”Epocii Savin” pe Valea Prahovei?