Gazeta de Prahova

Ghiță Corina Vandana Fey a dispărut de acasă

Actualitate

Daniel Dimache

Polițiștii din Valea Calugareasca au fost sesizati despre faptul ca Ghiță Corina Vandana Fey, de 44 de ani, din comuna Drăgănesti, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit, informează IJP Prahova.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigatii pentru gasirea persoanei in cauza.

Semnalmente: inaltime 1, 65, greutate 65 de kg, constitutie robustă, par castaniu, drept, lung, ochi căprui, ten masliniu, fata ovală, dantura prezinta strungăreată.

La momentul plecării era imbracata cu geaca lunga de culoare neagra, pantaloni de trening de culoare albastră, ghete de culoare maro, avea asupra sa doua sacoșe.

Persoanele care pot oferi date si informatii despre femeie in cauza sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline