Gicu Grozav – împrumutat un sezon la Bologna, în Serie A. La loc comanda! De ce se simte jignit internaţionalul?

Redactia -

Gicu Grozav – împrumutat un sezon la Bologna, în Serie A. La loc comanda! De ce se simte jignit internaţionalul?

Presa centrală de sport anunţă astăzi, 2 iulie 2013, că SC FC Petrolul a acceptat oferta de 500.000 de euro a clubului italian din Serie A, Bologna, de a-l împrumuta, pentru viitoarea ediţie de campionat, pe internaţionalul român în vârstă de 22 de ani, Gheorghe Grozav (foto; www.prosport.ro). Dacă va corespunde cerinţelor puternicei competiţii din peninsulă, Grozav va fi achiziţionat definitiv şi i se va propune un contract întins pe trei ani, pentru o sumă care nu a fost dată încă publicităţii.

Astfel, după Francisco Sandaza şi Mihai Roman II, un alt jucător de profil ofensiv, Gicu Grozav, va părăsi cantonamentul de la hotelul Habakuk, din Slovenia, pentru a se alătura de-acum noii sale echipe, informaţia privind această tranzacţie fiind confirmată şi de către presa italiană, care îl prezintă azi pe jucătorul Petrolului ca devenind deja echipierul formaţiei Bologna. Mai mult ca sigur, Grozav nu va mai fi aszfel folosit în testul cu bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad, pentru a nu se risca vreo accidentare, care să pună în pericol mutarea. Să vedem dacă, având la dispoziţie un sezon întreg, internaţionalul va putea fi mai convingător decât recen revenitul Adrian Cristea, trimis acasă după şase luni de Standard Liege, trupă din primul eşalon al Belgiei.

UPDATE. Se pare că jurnalul italian Corriere dello sport s-a grăbit cu anunţul finalizării tranzacţiei privind împrumutul lui Gheorghe Grozav la Bologna, directorul executiv al SC FC Petrolul, Alexandru Crângu, declarând, pentru www.gsp.ro, după apariţia ştirii, preluată şi de media din România, că oferta „macaronarilor” nu este deloc pe placul clubului ploieştean, fapt întărit apoi de către acţionarul unic Daniel Capră. Acesta a spus că l-a înştiinţat pe fotbalist despre propunerea celor de la Bologna, pe care însuşi Grozav a apreciat-o drept jignitoare! Drept dovadă, internaţionaul a jucat în partida amicală cu Ludogoreţ Razgrad şi a şi marcat un gol.