Gigi Becali îndreaptă reflectoarele pe „lupi” ca fiind cei care vor aduce… titlul naţional Stelei

Redactia -

Gigi Becali îndreaptă reflectoarele pe „lupi” ca fiind cei care vor aduce… titlul naţional Stelei

Probabil enervat de cele spuse la emisiunea „Fanatik Show”, de la postul de televiziune DigiSport, de către Mircea Rednic, antrenorul Petrolului, care a zis că nu ar pregăti-o niciodată pe Steaua, rivala Dinamo fiind mai apropiată sufletului său, Gigi Becali (foto; www.cronicadeiasi.ro) s-a lansat, în producţia lui Horia Ivanovici, într-o serie de declaraţii jignitoare la adresa echipei fanion a Ploieştiului, îmbărcându-şi cuvintele într-o notă de băşcălie, acum când se apropie duelul direct.

Becali a spus că „Mircea Rednic nu vrea să vină la Steaua? Foarte bine! Pa, la revedere! Dar Petrolul va ajuta Steluţa să ia campionatul! A făcut egal cu CFR, o bate pe Dinamo, în retur, bate Pandurii, acum. Obiectivul lui Rednic este s-o facă pe Steaua campioană! Dacă luăm titlul şi ajungem şi în Liga Campionilor, o să câştigăm cel puţin 40 de milioane de euro şi cinci ani nu ne mai dă nimeni jos de pe primul loc. Mă bucur că l-am luat pe Szukala de la Petrolul, este al doilea ca valoare din România, după Chiricheş. Am avut noroc că ei (n.r. – cei de la Petrolul) îl consideră vânzător şi blatist. O să vedeţi că voi lua 3-4 milioane pe el”!

Apoi, finanţatorul „roş-albaştrilor” l-a luat în colimator şi pe Adrian Cristea, „decarul” echipei de pe arena Ilie Oană, apreciind că „nu a vrut el să vină la Steaua, i-a fost frică. Este printre cei mai buni fotbalişti din ţară, dar nu îmi place că nu aleargă. Când iese de pe teren nu are tricoul ud. El nu transpiră deloc acolo. La Steaua avea parte de o altă presiune”! Întru susţinerea celor afirmate despre „Prinţ”, Gigi Becali s-a bazat şi pe o declaraţie a lui Rednic, de la „DigiSport: „La ultimul meci amical pe care Petrolul l-a jucat cu Şahtior, nea Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Adrian Cristea, pe tunelul de la vestiare, şi l-a întrebat: ‘Mă, tu când te apuci de fotbal?”. Aşa a fost, dar tehnicianul campioanei Ucrainei i-a mai zis, apoi, cu acelaşi prilej: “Munceşte mai mult! E păcat de talentul tău!”. Are dreptate „Il Luce”!